Ποιά είναι η καλύτερη περίοδος να κλείσουμε τον Dj?

Η καλύτερη περίοδος για κλείσιμο της ημερομηνίας είναι από 6-8 μήνες πριν το event αν πρόκειται για εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο από Ιούνιο-Σεπτέμβριο που είναι οι ημερομηνίες με την μεγαλύτερη ζήτηση.

Τι χρειάζεται για να κλείσουμε την ημερομηνία

Το 20% από το συνολική αμοιβή είναι η αμοιβή με την οποία δεσμεύουμε την ημερομηνία..

Πόσο μπορεί να κοστίσει μια κάλυψη σε εκδήλωση?

Η τιμή είναι η αλήθεια ότι είναι πάντα το κυριότερο κριτήριο για κάποιους. Η τιμή μπορεί να διαφέρει από εκδήλωση σε εκδήλωση. Μπορεί να έχουμε πρόσθετες χρεώσεις όπως είναι ο ηχητικός εξοπλισμός, φωτισμός, special effects. Επίσης ο τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης παίζει το ρολό του. Εν κατακλείδι η τιμή διαμορφώνεται ξεχωριστά για κάθε εκδήλωση, την μαθαίνετε με την οριστικοποίηση της προσφοράς κατόπιν των επιθυμιών σας και δεν αλλάζει .

Γιατι μερικοί Dj είναι πιο ακριβοί από άλλους?

Καταρχήν ο χειρότερος τρόπος να επιλέξεις έναν Dj είναι η τιμή.
Επίσης αυτός είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Όταν κάποιος είναι πιο ακριβός μπορεί να σημαίνει μεγαλύτερη εμπειρία, επαγγελματισμός, φήμη.
Στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σου μην εμπιστευτείς την επιτυχία της εκδήλωσης σου σε κάποιον φίλο ή μη επαγγελματία που έχει έναν υπολογιστή και παίζει μουσική.

Η επιλογή των τραγουδιών της εκδήλωσης με ποιό τρόπο γίνεται?

Η επιλογή των τραγουδιών γίνεται σε ένα από τα τελευταία ραντεβού μας στο οποίο καθορίζουμε τη ροή του προγράμματος βάση των επιθυμιών σας και των προτάσεων μας και έτσι έχουμε το τελικό πλάνο για αυτή την μέρα.

Δέχεστε παραγγελίες απο τους καλεσμένους κατα την διάρκεια της εκδήλωσης?

Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο ζήτημα. Αν ταιριάζουν στο πρόγραμμα ενσωματόνονται αλλιώς προσπαθούμε να εντάξουμε την παραγγελία στο πρόγραμμά μας αργότερα. Βέβαια υπάρχει η περίπτωση να έχουμε συμφωνησει με το ζευγάρι να μη δεχτούμε καμία παραγγελία και αν ναι μόνο απο κάποιους συγκεκριμένους.

Υπάρχει χρονικός περιορισμός στις υπηρεσίες σας?

Η υπηρεσία ξεκινάει απο την προσέλευση του πρώτου καλεσμένου και τελειώνει πάντα όταν φύγει και ο τελευταίος. Καλού κακού να έχετε έρθει σε συνενοηση με το κέντρο της εκδήλωσης ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μπορούμε να έρθουμε να σας ακούσουμε σε κάποια εκδήλωση πριν κλείσουμε την ημερομηνία?

Εννοείται πως δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα αλλά καλό θα ήταν να ξέρετε οτι κάθε εκδήλωση είναι διαφορετική. Πχ στην συγκεκριμένη εκδήλωση μπορεί να έχουμε συνεννοηθεί με το ζευγάρι για ένα πιο παραδοσιακό πρόγραμμα ενώ εσείς να θέλετε να κάνετε μονο πάρτυ χωρίς παραδοσιακό κομμάτι στο πρόγραμμα.

Ποιες περιοχές καλύπτετε αν χρειαστεί?

Έχουμε καλύψει εκδηλώσεις σε Άρτα – Ιωάννινα – Πρέβεζα – Λευκάδα – Βόνιτσα – Αμφιλοχία. Εννοείτε πως αν χρειαστεί μπορούμε να καλύψουμε εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Στα βίντεο σας βλέπουμε μεγάλη ποικιλία σε πάρτυ αλλά δεν έχουμε κάποια δείγματα απο παραδοσιακό γάμο.

Σίγουρα τα βίντεο γίνονται με effects και είναι μικρές σκηνές για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Είμαστε εδω για να καλύψουμε την κάθε απαίτηση του ζευγαριού.

Σε ποιο σημείο του χώρου πρέπει να βρίσκεσαι τοποθετημένος?

Μια σημαντική ερώτηση για την αρτιότερη διαξαγωγή της εκδήλωσης .Το καλύτερο μέρος είναι μπροστά στην πίστα ή οσο πιο κοντα γίνεται σε αυτήν ώστε να μπορούμε να διακρίνουμε αντιδράσεις ανάλογα με τις διακυμάνσεις του προγράμματος. Έχω ειδικά διαμορφωμένο DJ booth το οποίο καλύπτει καλώδια και μηχανήματα ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική του χώρου.

Μπορείτε να εκδώσετε αποδείξεις παροχής υπηρεσιών?

Είμαστε επαγγελματίες όχι μόνο στις υπηρεσίες μας αλλά και στα χαρτιά… Μπορούμε να εκδόσουμε και αποδείξεις και τιμολόγια παροχής υπηρεσιων όσον αφορά τις υπηρεσίες μας.

Contact

Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα...

Η πιο σημαντική μέρα της ζωής ακριβώς όπως την ονειρευεστε.

Απαιτήσεις

Εμείς ακούμε τις απαιτήσεις σας ώστε αυτή η μέρα να είναι η ιδανική και όπως ακριβώς την ονειρεύεστε.

Προτάσεις

Βάση των απαιτήσεων σας , σας προτείνουμε λύσεις και υπηρεσίες οι οποίες θα απογειώσουν την εκδήλωση σας.

Αποτέλεσμα

Η μέρα αυτή να έχει οργανωθεί τέλεια και να αφήσει μόνο ευχάριστες εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Τηλ: 694 82 86 662

Contact