Δώσε χρώμα στις στιγμές και στην διασκέδαση..!!

Ολοκλήρωσε το τρίπτυχο της επιτυχίας Dj-Ήχος-Φωτισμός…Δώσε χρώμα κίνηση και εφέ στην πίστα ή και γενικότερα στον χώρο της εκδήλωσης..

  • Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία από φωτορυθμικά τεχνολογίας Led , ο χειρισμός γίνεται μέσα από ειδικό πρόγραμμα σε laptop έτσι ο τεχνικός φωτισμού που διαθέτουμε μπορεί να ρυθμίσει κατάλληλα τον φωτισμό ανάλογα με τον χώρο τον οποίο βρισκόμαστε. Απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς είναι φωτισμός πίστας με τον οποίο μπορείς να μετατρέψεις την πίστα στο δικό σου club είτε να δώσεις χρώμα στην πιο ρομαντική στιγμή της γαμήλιας εκδήλωσης σου (στον πρώτο χορό)
  • Μπορούμε επίσης αν ο χώρος το επιτρέπει να χρωματίσουμε διάφορα μέρη με φωτιστικά εδάφους όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και έτσι να δημιουργήσουμε μια ωραία ατμόσφαιρα , το λεγόμενο uplighting!!
  • Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σε υπαίθριους γάμους και εκδηλώσεις να δώσουμε μια πιο ρομαντική νότα στον φωτισμό προσθέτοντας κρεμαστή γιρλάντα την οποία μπορούμε να αυξομειώνουμε την ένταση του φωτός ανάλογα την χρονική περίοδο αλλά και Fairy lights.
  • SHARE
Contact

Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα...

Η πιο σημαντική μέρα της ζωής ακριβώς όπως την ονειρευεστε.

Απαιτήσεις

Εμείς ακούμε τις απαιτήσεις σας ώστε αυτή η μέρα να είναι η ιδανική και όπως ακριβώς την ονειρεύεστε.

Προτάσεις

Βάση των απαιτήσεων σας , σας προτείνουμε λύσεις και υπηρεσίες οι οποίες θα απογειώσουν την εκδήλωση σας.

Αποτέλεσμα

Η μέρα αυτή να έχει οργανωθεί τέλεια και να αφήσει μόνο ευχάριστες εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Τηλ: 694 82 86 662

Contact