Οργάνωση γάμου!!

Η οργάνωση του γάμου σου είναι στην ουσία αυτό που θα σου φέρει την επιτυχία και την ευχαρίστηση για σένα και τους καλεσμένους ότι εκείνη την μέρα όλα θα κυλίσουν ομαλά χωρίς απρόοπτα..

Είναι μια διαδικασία που ξεκινάει από την ώρα που αποφασίζει το ζευγάρι να παντρευτεί και ιεραρχεί τις ανάγκες του για το ΠΩΣ θέλει να είναι ο δικός του γάμος , ότι θέλει να πραγματοποιήσει την δεξίωση του γάμου σε συγκεκριμένο χώρο είτε αυτό είναι μια παραλία είτε αυτό είναι κάποιο κλειστό κτήμα και ότι θέλει να συνεργαστεί με συγκεκριμένους επαγγελματίες ( Dj’s – Στολισμός – Catering – Κτήμα ) .

Τους καλύτερους επαγγελματίες να έχεις βρει αν δεν υπάρχει σωστή οργάνωση-ιεράρχηση των αναγκών σου το αποτέλεσμα δεν σου εγγυάται κανένας ότι θα είναι τέλειο..

Πχ δεν μπορείς να ονειρεύεσαι έναν γάμο στην άμμο δίπλα στην θάλασσα αλλά οι γονείς (βασικός παράγοντας στους ελληνικούς γάμους) να θέλουν παραδοσιακή ορχήστρα…

Τον καλύτερο Dj να έχετε επιλέξει θα πρέπει να κάνετε ραντεβού , να ακούσει τα θέλω σας , να βρείτε τις κοινές συντεταγμένες σας και πως θέλετε να κυμανθεί το πρόγραμμα .. Η πιο κλασσική ατάκα στον Dj “βάλε εσύ ξέρεις μωρέ ότι βάζεις και στους άλλους” , ο Dj δεν είναι μάγος ώστε να μαντέψει το ύφος της δική σου δεξίωσης και να αρχίσει τα πειράματα , σίγουρα ένας έμπειρος Dj μπορεί να πιάσει πιο γρήγορα τον σφυγμό του κόσμου αλλά όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι “των φρονίμων τα παιδιά….”

Εν κατακλείδι καλό είναι να ξέρετε τι θέλετε και να το ζητάτε ώστε να δίνετε πάτημα και στον εκάστοτε επαγγελματία να καταλάβει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει με την εμπειρία του ..

Είσοδος ζευγαριού

Μια διαδικασία που σε σχέση με όλη την βραδιά μπορεί να κρατάει λίγα μόνο λεπτά είναι αυτή όμως με την μεγαλύτερη αγωνία και απαιτεί αρκετή προετοιμασία από πριν ώστε η κάθε λεπτομέρεια να γίνει έτσι ακριβώς όπως έχει προγραμματιστεί στα ραντεβού που έχουν προηγηθεί με το ζευγάρι…
Χρειάζεται απόλυτη συνεργασία με το κτήμα τον Μετρ του κτήματος τον φωτογράφο και τον βιντεογράφο ώστε όλα να είναι στην εντέλεια με ακρίβεια δευτερολέπτου… Είναι εκείνη η στιγμή που η καρδιά του Dj χτυπάει με αρκετούς παραπάνω σφυγμούς διότι το κάθε λάθος θα αποτυπωθεί για πάντα και δυνατότητα επανάληψης της στιγμής δεν θα υπάρχει .. Το τραγούδι  να είναι στην κατάλληλη ένταση το ζευγάρι να μπει ακριβώς στην στιγμή της κορύφωσης του τραγουδιού τα σιντριβάνια να σκάσουν την σωστή στιγμή που το ζευγάρι θα ξεκινάει να περνάει ανάμεσα τους , τα πυροτεχνήματα να σκάσουν και αυτά την κατάλληλη στιγμή και ανάλογα με την διάρκεια τους να καλύψουν χρονικά είτε την είσοδο είτε τον πρώτο χορό του ζευγαριού…

Όλα αυτά για να γίνουν σωστά σε λίγα μόνο λεπτά χρειάζεται τεράστια εμπειρία και κατάλληλη ψυχραιμία !!

Covid Vs Γάμος

Είμαστε 17 Δεκεμβρίου και αντί το τηλέφωνο μας να έχει πάρει φωτιά και να κλείνουμε και τις τελευταίες ημερομηνίες για το 2021 , τηρείται σιγή ιχθύος σχετικά με το τι θα γίνει και σε αυτή την σεζόν.

 

Την τελευταία σεζόν ο κλάδος του γάμου πέρασε ομολογουμένως μια πολύ δύσκολη χρονιά , μια σεζόν συμπιεσμένη σε 3 μήνες και με τα υγειονομικά μέτρα να κυριαρχούν … Κακά τα ψέματα ο γάμος είναι χαρά και χαρά=χορός για τους Έλληνες κυρίως ..

Όλοι σκεφτόντουσαν όπως και τώρα θα βγούμε από την πρώτη καραντίνα και θα πάμε να διασκεδάσουμε κατευθείαν , κάτι όμως που δεν είναι ισχύει 100% και το καταλάβαμε εμείς οι Djs γάμων πολύ καλά . Τίποτα δεν ήταν όπως πρώτα , έβλεπες να υπάρχει αυτό το μούδιασμα στα τραπέζια ανάμεσα στους καλεσμένους , σκεφτόντουσαν να σηκωθούν να χορέψουν , σκεφτόντουσαν να χαιρετήσουν κανονικά , να φιληθούνε .. Και όλο αυτό ήταν αντίκτυπο στην πίστα όπου έπρεπε να κάνουμε ”μαγικά” άλλοτε με 100 άτομα διαθέσιμα και άλλοτε με 50.

Αυτή η σεζόν πέρασε και ελπίζουμε ίδια να μην ξαναζήσουμε πάλι . Φέτος έχοντας το εμβόλιο σαν όπλο να μπορέσουμε να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε όπως κάναμε παλιά , μην έχοντας κανένα ενδοιασμό αν πρέπει να χαιρετήσουμε με γροθιά η κανονικά , να φιληθούμε , να χαρούμε και φυσικά να χορέψουμε..

Η περιβόητη τιμή του Dj…

Ήρθε η ώρα να αναλύσουμε ένα πολύ σημαντικό θέμα ..Η περιβόητη τιμή του Dj σε σχέση με τον ανταγωνισμό άλλα και σχετικά και με άλλες υπηρεσίες μέσα σε αυτήν την εκδήλωση..

 Σχετικά με άλλες υπηρεσίες…

1000€ για στολισμό των τραπεζιών και 200€ Dj …Κάτι έχει γίνει λάθος ???

Ιεράρχησε σωστά τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες …Είναι σαν να ασχολείσαι 1 μήνα με το νυφικό της νύφης και 6 μήνες με τα φορέματα για τα παρανυφάκια ..

Ο γάμος είναι μια χαρά και επειδή στην χώρα μας όταν εννοούμε χαρά συνεπάγεται και γλέντι τότε αυτό σημαίνει καλή μουσική είτε αυτή άφορα κάποιον Dj είτε κάποια ορχήστρα..Γλέντι χωρίς καλή μουσική ισοδυναμεί με αποτυχία και επειδή το γλέντι βρίσκεται πάντα στο τέλος της όλης βραδιάς είναι και αυτό που θα επηρεάσει κατά  κάποιον τρόπο όλη την βραδιά και οι καλεσμένοι θα φύγουν είτε μια γλυκιά είτε με πικρή γεύση…

Σχετικά με τον ανταγωνισμό…

Η πρώτη ερώτηση πάντα όταν αφορά έναν Dj είναι η τιμή από τα ζευγάρια είναι όμως το πιο σημαντικό στοιχείο???Είναι αυτό το καλύτερο μέτρο σύγκρισης ή το μέτρο σύγκρισης πρέπει να είναι η ποιότητα της υπηρεσίας των Dj??

Ένα παράδειγμα που έχω δει στην ζωή μου είναι το εξής:

Όταν ακόμα πήγαινα σχολείο, εμφανίστηκε μια πρωτοποριακή εταιρεία με ρολόγια, που είχε μια ακόμα πιο πρωτοποριακή στρατηγική τιμολόγησης, η SWATCH.

Αυτό που ήταν τόσο καινοτόμο ήταν ότι όλα της τα ρολόγια είχαν την ίδια τιμή. Αυτό έβγαζε τον πελάτη από τη διαδικασία σύγκρισης και επιλογής βάση τιμής και εστίαζε την προσοχή του σε πιο ουσιαστικά πράγματα (στην προκειμένη να εντοπίσει χωρίς άγχος, ποίο από τα ρολόγια του άρεσε και ταίριαζε καλύτερα). Κάποια σχέδια γίνανε best sellers και κάποια τα απέσυραν λόγω χαμηλής ζήτησης. Η τιμή όμως δεν είχε καμία σχέση.

Φανταστείτε τώρα μια αγορά όπου όλοι οι wedding DJs θα κόστιζαν το ίδιο.
Ο πελάτης χωρίς κανέναν οικονομικό περισπασμό θα εστίαζε σε αυτό που μετράει περισσότερο.
Ποιος wedding DJ του αρέσει πιο πολύ, ποιος του φέρεται καλύτερα, ποιος τον καλύπτει περισσότερο και ειδικότερα, ποιος είναι ο πιο κατάλληλος και καλύτερος για αυτόν.
Κάποιοι είναι λογικό θα γινόντουσαν best sellers ενώ κάποιοι θα είχαν ελάχιστη ως καθόλου δουλειά και θα έσβηναν.

Αυτή λοιπόν η αγορά αποφασίζει κάποια στιγμή να έχει διαφορετικές τιμές.

Οι best selling wedding DJs, μιας και δουλεύουν πιο πολύ από όλους, ανεβάζουν άμεσα τιμές για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερο κέρδος, ενώ οι χειρότεροι με τη λιγότερη δουλειά, κατεβάζουν άμεσα τιμές για να έχουν έστω ένα λόγο κάποιος να τους επιλέξει.
Οι “so-so” μένουν στο status-quo. Είναι στο average. Δεν τους πολυνοιάζει αν και απειλούνται και από τις 2 πλευρές.

Να λοιπόν μια αγορά όπως αυτή που ξέρουμε.
Ο Καλός είναι ακριβός, ο κακός είναι φτηνός, και ο μέσος είναι στη χειρότερη θέση.

Έτσι λοιπόν ο ακριβός Dj κοστολογεί τον εαυτό του ακριβά γιατί έχει μεγάλη ζήτηση και αυτή η ζήτηση προέρχεται από την εμπειρία του..Ένα στοιχείο το οποίο χρειάζεται αυτή την μέρα διότι το κοινό το οποίο θα υπάρχει από κάτω είναι από 18 έως και 70 χρονών και σίγουρα πρέπει να τους καλύψεις μουσικά. Επίσης ο επαγγελματισμός είναι άλλο ένα στοιχείο το οποίο περιλαμβάνει συνέπεια , ευγένεια , συνεργασιμότητα και κατανόηση των αναγκών του ζευγαριού.Άλλο ένα στοιχείο είναι ο εξοπλισμός , o dj για να προσφέρει την υπηρεσία του συνοδεύεται από τον εξοπλισμό του άλλη τιμή θα έχει ένας dj με εξοπλισμό αξίας 1000€ και σίγουρα άλλη τιμή θα έχει ένας dj με εξοπλισμό 10000 ευρώ!!!Και τέλος η νομιμότητα , όταν κάποιος Dj έχει εταιρία κόβει τα τιμολόγια του και τις αποδείξεις του σίγουρα δεν μπορεί να κοστίσει το ίδιο με κάποιον χομπιστα στον οποίο όλα αυτά του είναι άγνωστα…

Εν κατακλείδι αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ιεραρχήσετε σωστά τις επιθυμίες σας αλλά και να μην έχετε ως γνώμονα μόνο την τιμή…

 

 

6 tips για μια γεμάτη πίστα…!!

Πάντα όταν βλέπεις μια άδεια πίστα σε μια γαμήλια εκδήλωση σίγουρα κάτι πηγαίνει λάθος, για αυτό μπορεί να μην ευθύνεται μόνο ο Dj όμως.. Εδώ θα σας παραθέσω μερικά tips που πρέπει να γίνουν και κάποια που πρέπει να αποφευχθούν..

  1. Βασικός και απαράβατος κανόνας για το ζευγάρι. Ζήσε το “πάρτι” και μην αφήνεις τίποτα να σου χαλάσει την διάθεση. Αν το ζευγάρι δεν έχει όρεξη να διασκεδάσει για τον οποιαδήποτε λόγο τότε για ποιο λόγο να σηκωθεί ο καλεσμένος να διασκεδάσει για εσένα στην δική σου χαρά.
  2. Στα ραντεβού δώστε κάποιες κατευθύνσεις στον Dj για τις δικές σας επιθυμίες αλλά και των καλεσμένων σας , αφήστε τον όμως να μπορεί να ελιχθεί και να ψυχολογήσει τους καλεσμένους σας.Ένας καλός επαγγελματίας Dj ξέρει να ψυχολογεί τον κόσμο που έχει μπροστά του.
  3. Πάντα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε.Κάντε την αρχή εσείς και προσκαλέστε κόσμο στην πίστα κανένας δεν θα σας αρνηθεί αυτή την μέρα, είναι η δική σας μέρα και δεν θα σας χαλάσουν χατήρι.
  4. Ο σχεδιασμός της ροής του προγράμματος είναι το παν…Δεν θα ήθελες για παράδειγμα εκεί που έχει ανάψει ο χορός να σερβιριστεί το κυρίως πιάτο.
  5. Ο χώρος του Dj το καλύτερο είναι να μπροστά στην πίστα ή όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτή ώστε να αφουγκράζεται τον παλμό του κόσμου και να μπορεί να παίζει με τον κόσμο.
  6. Και τελευταίο μυστικό που συμβαδίζει με τον χώρο του Dj είναι αν υπάρχει open bar να είναι δίπλα στον Dj ή πολύ κοντά του έτσι ώστε να δημιουργείται ένα σκηνικό club …Το ποτό βοηθάει σίγουρα ώστε να λύνονται τα πόδια ..
Contact

Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα...

Η πιο σημαντική μέρα της ζωής ακριβώς όπως την ονειρευεστε.

Απαιτήσεις

Εμείς ακούμε τις απαιτήσεις σας ώστε αυτή η μέρα να είναι η ιδανική και όπως ακριβώς την ονειρεύεστε.

Προτάσεις

Βάση των απαιτήσεων σας , σας προτείνουμε λύσεις και υπηρεσίες οι οποίες θα απογειώσουν την εκδήλωση σας.

Αποτέλεσμα

Η μέρα αυτή να έχει οργανωθεί τέλεια και να αφήσει μόνο ευχάριστες εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Τηλ: 694 82 86 662

Contact