Οργάνωση γάμου!!

27 Απριλίου 2023
Posted in blog
27 Απριλίου 2023 Konstantinos Karantzias

Η οργάνωση του γάμου σου είναι στην ουσία αυτό που θα σου φέρει την επιτυχία και την ευχαρίστηση για σένα και τους καλεσμένους ότι εκείνη την μέρα όλα θα κυλίσουν ομαλά χωρίς απρόοπτα..

Είναι μια διαδικασία που ξεκινάει από την ώρα που αποφασίζει το ζευγάρι να παντρευτεί και ιεραρχεί τις ανάγκες του για το ΠΩΣ θέλει να είναι ο δικός του γάμος , ότι θέλει να πραγματοποιήσει την δεξίωση του γάμου σε συγκεκριμένο χώρο είτε αυτό είναι μια παραλία είτε αυτό είναι κάποιο κλειστό κτήμα και ότι θέλει να συνεργαστεί με συγκεκριμένους επαγγελματίες ( Dj’s – Στολισμός – Catering – Κτήμα ) .

Τους καλύτερους επαγγελματίες να έχεις βρει αν δεν υπάρχει σωστή οργάνωση-ιεράρχηση των αναγκών σου το αποτέλεσμα δεν σου εγγυάται κανένας ότι θα είναι τέλειο..

Πχ δεν μπορείς να ονειρεύεσαι έναν γάμο στην άμμο δίπλα στην θάλασσα αλλά οι γονείς (βασικός παράγοντας στους ελληνικούς γάμους) να θέλουν παραδοσιακή ορχήστρα…

Τον καλύτερο Dj να έχετε επιλέξει θα πρέπει να κάνετε ραντεβού , να ακούσει τα θέλω σας , να βρείτε τις κοινές συντεταγμένες σας και πως θέλετε να κυμανθεί το πρόγραμμα .. Η πιο κλασσική ατάκα στον Dj “βάλε εσύ ξέρεις μωρέ ότι βάζεις και στους άλλους” , ο Dj δεν είναι μάγος ώστε να μαντέψει το ύφος της δική σου δεξίωσης και να αρχίσει τα πειράματα , σίγουρα ένας έμπειρος Dj μπορεί να πιάσει πιο γρήγορα τον σφυγμό του κόσμου αλλά όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι “των φρονίμων τα παιδιά….”

Εν κατακλείδι καλό είναι να ξέρετε τι θέλετε και να το ζητάτε ώστε να δίνετε πάτημα και στον εκάστοτε επαγγελματία να καταλάβει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει με την εμπειρία του ..

Contact

Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα...

Η πιο σημαντική μέρα της ζωής ακριβώς όπως την ονειρευεστε.

Απαιτήσεις

Εμείς ακούμε τις απαιτήσεις σας ώστε αυτή η μέρα να είναι η ιδανική και όπως ακριβώς την ονειρεύεστε.

Προτάσεις

Βάση των απαιτήσεων σας , σας προτείνουμε λύσεις και υπηρεσίες οι οποίες θα απογειώσουν την εκδήλωση σας.

Αποτέλεσμα

Η μέρα αυτή να έχει οργανωθεί τέλεια και να αφήσει μόνο ευχάριστες εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Τηλ: 694 82 86 662

Contact